Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udslusning og Efterværn

Når den unge er ved at have nået den voksne alder og skal videre i livet, er det vigtigt at denne overgang fra ung til voksen sker på rigtig og forsvarlig vis. Overgangen kan virke voldsom for mange af vores beboere, og derfor er det vigtigt de får den rette hjælp.

Forskellige former for udslusning og efterværn

Hos Opholdsstedet Dalen i Midtjylland/Østjylland indgår vi forskellige udslusningsplaner i samarbejde med den anbringende kommune, når den unge afslutter sit ophold hos os.

Det er vigtigt for os at lave udslusningsplaner, der er tilpasset den enkelte person, da der ikke er nogen generel form for udslusningsplan, der er egnet til alle tilfælde.

Den enkelte person kan have forskellige behov for efterværn. Der findes også forskellige former for efterværn afhængigt af hvilken aftale, der bliver indgået med kommunen. Dette kunne fx være døgnophold på et anbringelsessted eller den unge får tilknyttet en kontaktperson.

Hensigtsmæssig overgang

Vi ønsker at skabe en god og effektiv overgang til voksenlivet for den unge. Dette kræver for det meste den rette form for efterværn, da det også medfører den mest effektive overgang.

På denne måde kan vi også få taget en ordentlig afsked med den unge, og sende ham/hende ud i samfundet.

Vi indgår i en dialog med den anbringende kommune og laver specifikke aftaler.

Vil I høre mere om hvordan vi planlægger vores udslusning og efterværn, eller har I andre spørgsmål, kan vi kontaktes på tlf.: 87 80 28 00

Læs mere om vores botilbud

Kontakt os på

Tlf.: 87 70 28 00

Leder Katrine Pedersen

Mobil: 23818213

dalen@opholdsstedetdalen.dk​

Opholdsstedet Dalen • Lillemøllevej 16, 8620 Kjellerup - Find vej med Google Maps

Tlf.: 87 70 28 00dalen@opholdsstedetdalen.dk • CVR-nr: 18336642